Vragen? Bel ons op 0184 - 63 55 19
  • Snelle levering Voor 15.00u besteld zelfde dag verzonden 
  • Gratis verzending Voor alle orders vanaf € 30
  • Persoonlijke service 0184 - 63 55 19 of webshop@t-juffie.nl

Disclaimer

De inhoud van deze website is met grote zorg samengesteld. Ondanks dat is het mogelijk dat enige informatie onvolledig of onjuist is. Wij doen ons uiterste best om de informatie zo volledig mogelijk te houden. Wijzigingen kunnen ten allen tijde zonder voorafgaande aankondiging doorgevoerd worden. Zie je onvolkomenheden of foutjes? Mail ons deze dan via info @ t-juffie.nl. 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website en webwinkel berust bij ons en bij derden. Van verscheidene leveranciers hebben wij toestemming tekst en beeldmateriaal te gebruiken. ‘t Juffie maakt voor verscheidene producten gebruik van eigen gemaakte foto’s. Vermenigvuldiging van teksten of afbeeldingen voor commerciële doeleinden in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.

Copyright alle foto`s die niet via leveranciers zijn verkregen : ‘t Juffie

Voor alle duidelijkheid: Ondermeer zijn alle productfoto's van de Camps & Camps oorbellen in eigen beheer gemaakt en hierop berust het copyright van 't Juffie.

Aansprakelijkheid

‘t Juffie sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het niet-eigenlijk gebruik van producten gekocht bij 't Juffie of andere tot 't Juffie behorende webshops.