Vragen? Bel ons op 0184 - 63 55 19
  • Snelle levering Voor 15.00u besteld zelfde dag verzonden 
  • Gratis verzending Voor alle orders vanaf € 30
  • Persoonlijke service 0184 - 63 55 19 of webshop@t-juffie.nl

Bestellen en Betalen


De gemakkelijkste mannier om online te betalen is met iDEAL. Wij maken gebruik van de iDEAL diensten van Mollie. Internetbankieren via de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, de Triodos Bank of de van Lanschot bank.

Klarna - bibastore
Klarna voert voor bibastore.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Bij het gebruik van de Klarna betaalmethode gaat u akkoord met de Betalings Voorwaarden vanKlarna.

WIJ REKENEN GEEN EXTRA KOSTEN VOOR HET GEBRUIK VAN KLARNA, ENKEL BIJ RETOURNEREN (GEHEEL OF GEDEELTELIJK) VAN DE BESTELLING VEREKENEN WIJ € 5,00 BETAALKOSTEN.

 

Bij overschrijven (ook wel vooruitbetalen) maak je zelf het bedrag van de bestelling over. Alle gegevens hiervoor staan in de bevestigings e-mail die je na de bestelling ontvangt. Zodra we de betaling ontvangen hebben versturen we de bestelling. Let op dat bij overschrijven het soms 1 tot 3 dagen kan duren voordat het bedrag op onze rekeing is overgeboekt.
 

 

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. U kunt direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.


 

PayPal is een veilige manier om online te betalen. U betaalt met uw bankpas of creditcard zonder daarbij uw bankgegevens aan de verkoper door te geven. PayPal is bovendien een snellere manier om uw online-aankopen te betalen. ‘t Juffie krijgt uw bankgegevens niet te zien. U heeft wel een PayPal-rekening nodig.